A FÜSTÖN TÚL
Összetevők: himalája só, barna nádcukor, füstölt fűszerpaprika, római kömény, fekete bors, szárított vöröshagyma, fokhagyma granulátum, chili.A Barbecue fűszerkeverékkel a kerti sütögetések sztárja lehetsz. Sercegő húsok, ciccenő sörök, napszemcsi és aromatizáló füst. Mi kell még?A napsütést és jó időt sokan nem csak azért várják, mert már nem tablettában kell szedni a D-vitamint, öltözhetnek lengébben és jól áll nekik a napszemüvegük, hanem mert végre lehet izzítani a kerti sütögető alkalmatosságokat.A Barbecue Fűszerkeverék valójában egy rub, vagyis szárazpác. Ami azt jelenti, hogy autentikusan a grillre felkerülő húsokat sütés előtt pár órával érdemes jó alaposan bedörzsölni vele, esetleg egy kis olivaolajjal vagy mustárral elkeverni előtte. A fűszerkeveréket úgy állították össze, hogy egyensúlyban legyen benne a fűszeresség, az enyhe édesség és a csípősség, mindezt úgy, hogy a hús jellegzetességeit is hagyja érvényesülni.A különféle sütési technikák, a hideg és meleg füstölés, a klasszikus BBQ, az indirekt, a kétzónás vagy a direkt grillezés külön-külön kis univerzumok. Elsajátításuk és művelésük szabályosan művészet és egy fantasztikus hobbi.
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
„Számomra az, hogy én termelem meg a fűszert a kertemben, magról nevelem, megnő, begyűjtöm, elkészítem és mások az én fűszereimből készítenek valami finomat. Ez az egész annyira varázslatos! Kreálok valamit, amibe mindenemet beleteszem, közben gondozom és gondolkodom, hogy milyen újat lehetne még kitalálni.” – Zsófi, a Fűszeres Lány