A GIN-TONICON TÚL
A gin tonic jéggel és citrommal sem rossz, de annyi mindentől kaphat új dimenziót... na ez a sok minden van ebben az üvegben.A gin tonic tűnhet egy viszonylag egyszerű "piának" - gin meg tonic kell bele és kész -, de ne elégedjünk meg ennyivel!A gin és tonic keverékére gondoljunk inkább egy alapként, amit aztán kedvünkre fokozhatunk, mélyíthetünk és varázsolhatunk a legdögösebb piává.A Gin-Tonic Fűszerkeverékebe olyan alapanyagokat kevertek, amik kiemelik a Gin-Tonic borókás jegyeit és további harmonizáló ízekkel egészítik ki. A borókabogyó további fás aromákkal gazdagítja a koktélt, a rózsaszirom finom ízt és szép rózsaszínt kölcsönöz az italnak, míg az áfonyabogyó gyümölcsös ízt ad hozzá. A rózsabors remekül passzol ezekhez, mert édeskés íze megy a gyümölcsös, édes ízekhez, de egy kissé pikánssá teszi azokat. Ehhez jön hozzá a citromhéj, ami ezt a sok édest összerendezi, és egy kis fanyar ízzel teszi teljessé a koktélt.Egy teáskanál fűszert fel kell önteni két cent ginnel és 5-10 percig állni hagyni, majd jöhet a tonic és a karaoke. ;)Akit zavarnak a tetején úszkáló fűszerek használhat teatojást, vagy szívószálat.
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
„Számomra az, hogy én termelem meg a fűszert a kertemben, magról nevelem, megnő, begyűjtöm, elkészítem és mások az én fűszereimből készítenek valami finomat. Ez az egész annyira varázslatos! Kreálok valamit, amibe mindenemet beleteszem, közben gondozom és gondolkodom, hogy milyen újat lehetne még kitalálni.” – Zsófi, a Fűszeres Lány