AZ ÜNNEPI HÚSOS FOGÁSOKHOZ
Magyaros Fűszersó
Nyugodtan használhatod minden paprikás magyar ételbe (pörkölt, gulyás, halászlé) mind tökéletes lesz vele. Ha túróba kevered körözöttet kapsz, de mehet tejfölbe, joghurtba salátaöntetként vagy mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém lesz az eredmény. Húsokhoz, grill ételekhez, pácolásra is jó szívvel ajánlott. Az egyik legsokoldalúbb fűszerkeverék, ízvilága kellemes emlékeket fog ébreszteni a gyerekkorodból.
Gulyás Fűszerkeverék
A ráérős hétvégi főzőcskézés királya, a rotyogó bogrács. Fajsúlyos, komoly fogásokhoz kísérleteztük ki, gulyáshoz, marha és vadpörköltekhez.
Barbecue Fűszerkeverék
Valójában egy rub, vagyis szárazpác. Ami azt jelenti, hogy autentikusan a grillre felkerülő húsokat sütés előtt pár órával érdemes jó alaposan bedörzsölni vele, esetleg egy kis olivaolajjal vagy mustárral elkeverni előtte. A fűszerkeveréket úgy állították össze, hogy egyensúlyban legyen benne a fűszeresség, az enyhe édesség és a csípősség, mindezt úgy, hogy a hús jellegzetességeit is hagyja érvényesülni.
A csomag tartalma:
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
„Számomra az, hogy én termelem meg a fűszert a kertemben, magról nevelem, megnő, begyűjtöm, elkészítem és mások az én fűszereimből készítenek valami finomat. Ez az egész annyira varázslatos! Kreálok valamit, amibe mindenemet beleteszem, közben gondozom és gondolkodom, hogy milyen újat lehetne még kitalálni.”– Zsófi, a Fűszeres Lány