917.HU
Kategóriák
917.HU
  • Kategóriák
    • Újdonságok
    • HAVI AKCIÓK
    • NYÁRI AJÁNLATOK
    • AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK
    • JÁRMŰTAKARÓ PONYVÁK
    • AJÁNDÉKÖTLETEK
    • EGÉSZSÉG
    • JAVALLAT
    • GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMEK
    • VITAMINOK
    • MENNYEI FÜRDŐ
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
    • KÉZMŰVES SZAPPANOK
    • FLOURIDMENTES FOGKRÉMEK
    • FŰSZEREK
    • TEA- és KÁVÉHÁZ
    • LAKÁSKULTÚRA
    • KÉZMŰVES TERMÉKEK
    • AROMATERÁPIA
    • ÁSVÁNYOK
    • EZO
    • FÜSTÖLŐK
    • GYERTYÁK
    • HANG-REZGÉS
    • EMLÉKŐRZŐK
    • ÉKSZEREK
    • GYEREKEKNEK
    • KULTÚRA
    • RUHÁZAT
    • SPORT SZABADIDŐ
    • TÁSKÁK, HÁTIZSÁKOK
    • BARKÁCS
    • ELEKTRONIKA
    • KERTVARÁZS
    • KISÁLLATOKNAK
    • KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK
    • KREATÍV
    • OTTHON, HÁZTARTÁS
    • WALSER
  • BLOG
    • GYÓGYNÖVÉNYEK
    • JAVALLAT
    • SPIRITUALITÁS
    • E-KÖNYVTÁR
    • SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG
    • TERMÉKINFORMÁCIÓK
  • TERMÉKKATEGÓRIÁK
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
2 190 Ft
  1. JAVALLAT
  1. JAVALLAT

KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula

Cikkszám: 
0579
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
KURKUMA - 60 db étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula
2 190 Ft
FIZETÉSI MÓDOK :
utánvét, online bankkártya, díjbekérő előreutalás
SZÁLLÍTÁS :
990.- ft-tól
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) által notifikált termék. Notifikációs szám: 32170/2023

Részletek

60 db instant gyógynövényport tartalmazó étrend-kiegészítő gyógynövénykapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből. 

ÖSSZETEVŐK

Kapszulánként 700 mg kurkuma gyökér (Curcumae longae rhizoma) Sonic­Fine® szuperfinom instant gyógynövénypor, kapszulahéj: zselatin.

A kurkuma egészségügyi hatásai:
Támogatja az ízületek rugalmasságának, komfortjának fenntartását.
Hozzájárul a szív és az érrendszer egészségéhez.
Javítja az étvágyat, támogatja az egész­séges emésztést.
Hozzájárul a máj egészségéhez és a normál epekiválasztáshoz.
Támogatja az idegrendszer egészségét, a lelki egyensúly megőrzését.
Elősegíti az allergénekkel szembeni ellenállást. 
Támogatja a bőr egészségének fenntartását.
Hozzájárul a tüdő és a felső légutak egészségének megőrzéséhez.


EZÉRT AJÁNLJUK:
A legtöbb kurkumagyökeret (700 mg) tartalmazó kapszula Magyarországon!
A kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövénypor általános előnyei:
akár 2x nagyobb biológiai hozzáférhetőség,
8x nagyobb biológiai aktivitás,
2x jobb oldhatóság,
2x magasabb flavonoid- és polifenoltartalom,
3x erősebb antioxidáns hatás,
2x több vízoldható rost,
100% hatóanyagtartalom.


FIGYELMEZTETÉSEK, ELLENJAVALLATOK
Fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet.
Csökkentheti a vércukorszintet, fokozhatja a diabétesz gyógyszerek hatását.
Epeúti betegségek esetén fogyasztása orvosi konzultációt igényel!
4 hét folyamatos alkalmazást követően tartson 1 hét szünetet!
Terhesség és szoptatás esetén, valamint 6 és 12 éves kor között legfeljebb napi 1 kapszula fogyasztása javasolt.
A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!


ADAGOLÁS
Naponta 2-3x1 kapszula.
FOGYASZTÁS
Kapszulaként fogyasztva: Bő folyadékkal lenyelve.
Teaként fogyasztva: A kapszulák tartalmát szórja egy pohárba, majd öntse fel 2 dl forró, de legalább 50-60 °C-os (csapmeleg) vízzel. Elkeverés után azonnal fogyasztható.

Folyadékban elkeverve: A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető (pl. méz, joghurt, kefír stb.)


A KURKUMA EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT ALÁTÁMASZTÓ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOK
A bemutatott tudományos vizsgálatok eredményei a kurkumagyökérre általánosan vagy a hivatkozásokban szereplő készítményre vonatkoznak. Bemutatásuk célja, hogy alátámasszák a kurkumagyökér egészségre gyakorolt pozitív hatásait. 


AZ ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉT ÉS KÖNNYŰ HAJLÍTÁSÁT TÁMOGATÓ HATÁSA
A kurkuma és fő hatóanyaga a kurkumin számos klinikai vizsgálatban volt hatásos kopásos ízületi gyulladás (oszteoartritisz) esetében.
A kurkuma csökkentette a fájdalmat és javította az ízület hajlíthatóságát 2-3 hónapos kezelés után egy olaszországi vizsgálatban. A betegek a kezelés végére csökkenthették a korábban felírt nem szteroid fájdalomcsillapítók napi adagját (Belcaro 1. és 2.).
Egy másik indiai vizsgálatban a hat héten keresztül szedett kurkuma szintén placebóval (hatóanyag nélküli készítménnyel) összehasonlítva javította az ízületek funkcionalitását és csökkentette a fájdalmat (Madhu).
Egy japánban végzett klinikai kutatásban térdfájdalommal kezelt betegeken vizsgálták a kurkuma hatását. Nyolc hét elteltével értékelték a hatást, mely szerint jelentősen csökkent a térdfájdalom. A korábban fájdalomcsillapítót szedő betegek több mint fele a vizsgálat végére már nem kért fájdalomcsillapítót (Nakagawa).
Iránban is végeztek klinikai vizsgálatot a kurkumával. A vizsgált készítmény hat hét elteltével csökkentette a fájdalmat, az ízületi merevséget és egyéb ízületi gyulladással kapcsolatos tüneteket. A betegek 60%-kal kevesebb fájdalomcsillapítót szedtek a vizsgálat végén (Hashemzedeh).
Egy belga kutatásban kopásos térdízületi gyulladásos betegeket kezeltek kurkuma készítménnyel, amelyben betegek fájdalma 90 nap elteltével jelentősen csökkent (Henrotin).
Egy thaiföldi kutatásban 500 mg kurkuma készítmény napi 3-4 alkalommal történő szedése 4-6 héten keresztül összehasonlítható volt 400 mg ibuprofén fájdalomcsillapító napi 2-3 alkalommal történő szedésével a térdfájdalom csökkentésének terén (Kuptniratsaikul).
A kurkumát eredményesen alkalmazták reumás ízületi gyulladás (reumatoid artritisz) esetén is:
Egy Indiában végzett kutatásban a kurkumakezelés hatására 90 nap elteltével jelentősen javultak a betegek tünetei a fájdalom, a reggeli merevség, a járási idő és az ízületi duzzanat tekintetében is (Amalraj).
Egy másik iráni kutatásban a kurkumakészítmény napi kétszeri szedésével jobb eredményeket értek el, mint diklofenák-nátrium napi kétszeri adagolásával (Javadi). 


A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER EGÉSZSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA
A magas koleszterinszint lassan, évek alatt károsítja érrendszerünket: sokáig nem okoz panaszokat, ám már fiatal felnőttkorban is visszafordíthatatlan károsodásokat idézhet elő az arra hajlamos emberek érfalán. A magas koleszterinszint hosszú távon növeli az érszűkület, a szívkoszorúér-betegség, az infarktus és a stroke kockázatát.
Naponta háromszor 1 g kurkumapor fogyasztása (étkezéssel együtt) 12 hét elteltével csökkentette a triglicerid, az összkoleszterin és az LDL-koleszterinszintjét abban az iráni vizsgálatban, amelyben 92 zsírmájbetegségben szenvedő beteg vett részt. Emellett csökkent a résztvevők testtömeg-indexe (BMI), valamint a hasuk körfogata, továbbá emelkedett a vérükben a "jó" koleszterin (HDL) szintje is (Ghaffari).
A kurkumával kapcsolatban emellett legalább 20 olyan klinikai vizsgálatot végeztek, amelyben a vérzsír és vérkoleszterin szintjére gyakorolt hatását vizsgálták. Ezeket a vizsgálatokat többször, több módon is összevetették egymással, hogy az összesített adatokból juthassanak a kutatók biztos megállapításra. Az összegző tanulmányok alapján a kurkuma jelentősen csökkenti a vérzsírszintet, emellett növeli a "jó koleszterinnek" is nevezett HDL-koleszterin szintjét. Az LDL-koleszterin szintjét kisebb mértékben képes csökkenti. A kutatások alapján az vérzsír és koleszterin értékek annál tovább javulnak, minél több időn keresztül használja valaki a kurkumát erre a célra (Qin, Simental-Mendía).
A magas koleszterin- és vérzsírszint jellemzően nem önmagában, hanem más tünetekkel együtt (elhízás, magas vércukorszint, magas vérnyomás) jelentkezik. Ezeket a tüneteket együttesen metabolikus szindrómának nevezzük, amely az anyagcsere kóros megváltozását jelenti.
Egy thaiföldi kutatásban azt vizsgálták, hogy mi történik azokkal a megemelkedett vércukorszinttel rendelkező (prediabéteszes) emberekkel, akik kurkumakészítményt fogyasztanak. A vizsgált személyeket, összesen 240 főt, két csoportba osztották, egyik felük a kurkumakészítményt kapta, a másik felük pedig hatóanyag nélküli készítményt (placebót). A kilenc hónapos vizsgálat végén a placebót kapó személyek 16 százalékánál alakult ki cukorbetegség, míg a kurkumát kapóknál senki nem lett cukorbeteg. A vérvizsgálati eredményekből az is kiderült, hogy a kurkumát kapó személyek valamennyi vizsgált eredménye kedvezőbben alakult. Az hasnyálmirigyük béta sejtjei (amelyek az inzulint termelik) szintén sokkal jobb állapotban voltak a vizsgálat végén (Chuengsamarn).
A kurkuma vércukorszintet csökkentő hatását további kutatások is igazolták. Ezek alátámasztották, hogy hatása nem csupán rövidtávú, hanem a HbA1c szintjét is csökkenti. A HbA1c egy vércukorszintet jellemző paraméter, diabéteszes páciensek vércukor értékeinek monitorozására használják. Segítségével ítélhető meg a vérvétel előtti 6-10 hét vércukor értékének az átlaga (Honda, Patel).
A kurkuma elhízásra gyakorolt hatását is több (legalább 11) vizsgálatban kutatták. Ezekről szintén készült egy összegző tanulmány, amelyben a kutatók megállapították, hogy a kurkuma legalább 8 hétig történő fogyasztása elhízott embereknél valóban csökkenti a testsúlyt (Mousavi). 


EMÉSZTÉSJAVÍTÓ, ÉTKEZÉS UTÁN JÓ KÖZÉRZETET TÁMOGATÓ HATÁSA
A kurkumát évezredek óta használják fűszerként az emésztés javítására. A tapasztalati megfigyeléseket a következő tudományos vizsgálatok is alátámasztják:
Eredményesen használták a kurkumát funcionális diszpepszia kezelésében, amelynek jellemző tünetei a kellemetlen teltségérzés étkezés után, korai teltségérzet, közvetlenül a bordák alatt jelentkező égő fájdalom, fájdalom a felhasban. A thaiföldi kutatásban hét napon keresztül 500 mg kurkumát fogyasztottak napi négy alkalommal a diszpepsziás betegek. A vizsgálat végén a tüneteik 64 százalékkal csökkentek azokkal szemben, akik hatóanyag nélküli készítményt (placebót) kaptak (Thamlikitkul).
Egy másik olaszországi kutatásban a kurkuma hatását édesköménnyel együtt vizsgálták 121 enyhe és közepesen erős irritábilisbél-szindrómában szenvedő betegen. Az egy hónapig tartó vizsgálat végén a kurkumakészítményt kapó betegek hasi fájdalma, puffadásának mértéke és életminősége 24%-kal javult a placebóhoz képest (Portincasa).
A kurkuma hatását vizsgálták vastagbél-fekéllyel küzdő betegeken is. Az izraeli kutatásban a betegeket két csoportra osztották, az egyik felük kizárólag meszalazin hatóanyag-tartalmú gyulladáscsökkentő gyógyszert kapott, amelyet általánosan használnak a betegség kezelésében, a másik csoport pedig emellett kurkumakészítményt is. A betegek tünetei 65 százalékkal mérséklődtek ez utóbbi, kurkumát is szedő csoportban, míg a másik csoportnál csak 13 százalékban mértek javulást. A szubjektív eredményeket endószkópos vizsgálattal is alátámasztották a kutatók, a kurkumát szedő betegek jelentős részénél a fekély nagymértékben visszahúzódott a kezdeti állapothoz képest (Lang). 


A MÁJ EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉT ÉS AZ EGÉSZSÉGES EPEÜRÜLÉST TÁMOGATÓ HATÁSA
A kurkumát hagyományosan a máj egészségének támogatására használják. Számos kutatás igazolta, hogy a kurkuma adagolása csökkentette a mesterségesen indukált májkárosodást (Park, Soni, Reyes-Gordillo, Vizzutti, El Agamy).
A kurkuma (kurkumin) rendszeres fogyasztása csökkenti a nem alkoholizmus okozta zsírmáj betegség súlyosságát. Több kutatás is alátámasztotta igazolta, hogy a zsírmáj betegség súlyossága 75-79%-kal mérséklődött, szemben a placebókezelés 5-28 százalékos eredményével. A kurkumin emellett akár teljesen lecsökkentette a májban a zsírlerakódást, szemben a placebóval, ahol ennek mértéke 18-26 százalék volt (Rahmani, Panahi, Goodarzi).
A kurkuma fokozza az epekiválasztást és összehúzódásra készteti az epehólyagot. Fokozott epetermelés hatására javul a zsíros ételek emésztése és csökkennek az emésztőrendszeri panaszok (puffadás, kellemetlent teltségérzet stb.). A kísérletek szerint a kurkuma már kis mennyiségben is kifejti ezt a hatást, a nagyobb adagok nem növelték jelentősen az epehólyag összehúzódását (Rasyd). 


AZ IDEGRENDSZER EGÉSZSÉGÉT ÉS A LELKI EGYENSÚLY MEGŐRZÉSÉT TÁMOGATÓ HATÁSA
A kurkuma korral összefüggő szellemi hanyatlásra gyakorolt hatását három klinikai kutatásban is vizsgálták. Az eredmények azt mutatták, hogy a kurkumin mérsékelten javítja a szellemi képességeket idős korban. Az egyik ilyen kutatásban 18 hónap után jobb volt a hosszú távú memóriája és figyelme azoknak a középkorú vagy idősebb résztvevőknek, akik demenciában még nem szenvedtek, de esetleg már enyhe szellemi képességbeli csökkenést tapasztaltak (Small, Zhu).
Több klinikai vizsgálat együttes értékelése alapján a kurkumin javította a depresszióban szenvedő betegek állapotát (Al-Karawi, Yu JJ.). 


ALLERGÉNEKKEL SZEMBENI ELLENÁLLÁS TÁMOGATÁSA
A kurkuma antiallergén hatását klinikai vizsgálatban is igazolták. A kurkuminnal végzett kínai kutatásban 241 szénanáthában (allegiás rhinitisben) szenvedő beteg vett részt. A betegeket ez esetben is két csoportra osztották, az egyik felük hatóanyag nélküli készítményt, míg a másik csoport kurkumin tartalmú készítményt kapott. A placebóval szemben a kurkumin képes volt a szénanátha tüneteit (orrdugulás, tüsszögés stb.) csökkenteni. Emellett számos szénanáthára jellemző, vérből kimutatható gyulladásserkentő anyag képződését is gátolta (Wu). 


A BŐR EGÉSZSÉGÉNEK FENNTARTÁSÁT TÁMOGATÓ HATÁSA
Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy a kurkuma felhasználható számos bőrgyógyászati betegség kezelésére. Ezt 18 vizsgálatot összefogó átfogó tanulmány alapján a kurkuma és a benne található kurkumin többek között az akne, az atópiás dermatitis, az arc öregedése, a viszketés és a pikkelysömör kezelésében is ígéretes eredményeket hozott. A tanulmányok közül kilencben szájon át fogyasztották a kurkumát, hétben pedig bőrön alkalmazták, míg egyben egyszerre mindkettő módon használták. Tíz vizsgálatban statisztikailag jelentős javulást mutatott ki a bőrbetegség javulásában a kontrollcsoportokhoz képest (Vaughn). 


A TÜDŐ ÉS FELSŐ LÉGUTAK EGÉSZSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA
A kurkuma számos összetevője rendelkezik antioxidáns hatással, amelyek képesek semlegesíteni a szervezetben keletkező szabadgyököket (Araujo, Antony). A kurkumin bizonyítottan növeli a glutation, a szuperoxid-diszmutáz és más antioxidáns enzimek szintjét a szervezetben. A kurkuma rendszeres fogyasztása növeli a vérplazmában lévő E-vitamin mennyiségét (Baum).
A kurkuma és kivonatai preventív hatását különböző légúti betegségek kísérleti állatmodelljeiben mutatták ki antioxidáns, immunmoduláló és gyulladásgátló mechanizmusokon keresztül. Klinikai vizsgálatok során bizonyos tüdőbetegségek megelőzését is mutatta (Ak-Karawi).


MIÉRT JOBB A TELJES ÉRTÉKŰ KURKUMAPOR, MINT A KURKUMIN ÉS EGYÉB KURKUMAKIVONATOK?
Bár a kurkuma elsősorban az emésztésünket befolyásolja kedvezően az emésztőenzimek termelődésének serkentésével, az epekiválasztás fokozásával és a kedvező bélflóra kialakításával, ezen kívül számos kedvező egészségügyi hatása van. 
A kurkuma egyik fő hatóanyaga a kurkumin (a szárított gyökér 3-5%-nyit tartalmaz belőle), emellett más hasonló szerkezetű anyagokat, úgynevezett kurkuminoidokat is tartalmaz. Ezeken kívül 6 százaléknyi illóolaj is található a gyökérben, amely több tucat illó anyag keveréke, és amely számos élettanilag jelentős hatású elemet tartalmaz. Összességében a kurkumából eddig több mint 300 biológiailag aktív összetevőt mutattak ki.
Azok a kutatások, amelyek a kurkuma és a kurkumin hatását egyszerre vizsgálták, kivétel nélkül arra a következtetésre jutottak, hogy a kurkuma a maga teljességében hatásosabb, mint a belőle kivont kurkumin. A Texasi Orvosi Egyetem Anderson Rákközpontjának kutatói például kimutatták, hogy a kurkuma fogyasztása sokkal jobban akadályozza a vastagbél rákos sejtjeinek növekedését, mint a belőle kivont kurkumin (Kim). A kutatást azért indították el, mert azokban az országokban, ahol jelentős mennyiségű kurkumát fogyasztanak az emberek, sokkal kisebb arányban alakul ki vastagbéldaganat.
Ugyanez a vizsgálat más daganatos sejttenyészeteken is vizsgálata a kurkuma és a kurkumin hatását. Az eredmény minden esetben ugyanaz volt, a kurkuma hatásosabb volt, mint a belőle kivont kurkumin. Ez természetesen nem azt jelenti a kurkuma daganatos betegségek gyógyítására vagy megelőzésére alkalmas, hanem azt, hogy a kedvező élettani hatása nem vezethető vissza mindössze egyetlen benne található anyagra.
Egy másik kutatásban azt vizsgálták, hogy mennyire lesz hatásos egy olyan kurkuma kivonat, amelyből a fő hatóanyagának tekintett kurkumint teljesen eltávolították. Az eredmény magáért beszél: a kivonat legalább olyan hatásos, ha nem hatásosabb volt az elváltozások gátlásában és a gyulladáscsökkentésben mint kurkumint is tartalmazó kivonat (Aggarwal) Az eredmények annak tükrében egyáltalán nem meglepők, hogy a kurkuma számos összetevőjének gyulladáscsökkentő hatását külön-külön is igazolták már a kutatások.
A kurkumát azért is érdemes a maga teljességében (és nem kivonatként) egészségügyi célokra használni, mivel a fő hatóanyagának tekintett kurkumint gyakran szintetikus úton állítják elő (Zetterström).
A kurkumin nagyon rosszul szívódik fel a bélrendszerből. Bár sok gyártó azt hirdeti, hogy a kurkuminnak fel kell szívódnia ahhoz a véráramba, hogy kifejtse hatását, ezt az állítást eddig semmilyen meggyőző tudományos vizsgálat nem támasztotta alá. Azt viszont tudjuk, hogy a kurkumát az elmúlt évezredekben anélkül is eredményesen használta az emberiség, hogy túl sok kurkumin szívódott volna fel belőle a véráramba. 
A kurkuma sok más gyógynövényhez hasonlóan elsősorban a bélrendszerben fejti előnyös élettani hatásait: az epekiválasztás fokozásával javítja az emésztést és csökkenti a koleszterinszintet, antibakteriális hatása miatt kedvező bélflórát alakít ki, amely gyulladáscsökkentő és antioxidáns anyagaival együtt lelohasztja a bélben és ezen keresztül a szervezet többi részében lévő gyulladásokat, hatva az ízületekre is. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy bár laboratóriumi környezetben számos esetben gátolta a kóros folyamatokat, éles helyzetben, tehát klinikai vizsgálatokban csak a vastagbél elváltozásainál volt hatása, tehát ott, ahol nem volt szükség a kurkumin felszívódására (Sharma). 


KURKUMA A NÉPGYÓGYÁSZATBAN
A kurkuma gyökerét - az említett alkalmazási területeken túl - a népgyógyászatban menopauzás tünetek, menstruáció előtti tünetegyüttes, fejfájás, stressz, hörghurut, megfázás, légúti fertőzések, asztma, sárgaság, viszketés, cukorbetegség esetén is használják.

Adatok
SZÁRMAZÁSI HELY:
Magyarország
GYÁRTÓ:
JAVALLAT
EAN:
5999569810579
GPSR:
Indikáció Kft., 2200 Monor, Németh Ágoston u. 5. info[kukac]javallat.hu
Mentességi információk
  • GMO-mentes
  • Laktózmentes
  • Gluténmentes
  • Tartósítószermentes
  • Adalékanyagmentes
  • Technológiai segédanyag-mentes
  • Szójamentes
Tudnivalók

TERMÉKEINK MINŐSÉGELLENŐRZÉSE


ÍGY KÉSZÍTHETŐ TEA A JAVALLAT GYÓGYNÖVÉNYKAPSZULÁKBÓL!


NATURMILL INSTANT GYÓGYNÖVÉNYPOROK


ÍGY KÉSZÜLNEK A NATURMILL INSTANT GYÓGYNÖVÉNYPOROK


GYÓGYNÖVÉNY ADAGOLÁS - HITELESEN


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


ELLENJAVALLATOK


MELLÉKHATÁS-BEJELENTÉS

 

Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Linke Rudolf E.V.
  • 1173 Budapest, Csabai út 41.
  • +36-70/509-6492
  • rendeles@917.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • Újdonságok
  • HAVI AKCIÓK
  • NYÁRI AJÁNLATOK
  • AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK
  • JÁRMŰTAKARÓ PONYVÁK
  • AJÁNDÉKÖTLETEK
  • EGÉSZSÉG
  • JAVALLAT
  • GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMEK
  • VITAMINOK
  • MENNYEI FÜRDŐ
  • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • KÉZMŰVES SZAPPANOK
  • FLOURIDMENTES FOGKRÉMEK
  • FŰSZEREK
  • TEA- és KÁVÉHÁZ
  • LAKÁSKULTÚRA
  • KÉZMŰVES TERMÉKEK
  • AROMATERÁPIA
  • ÁSVÁNYOK
  • EZO
  • FÜSTÖLŐK
  • GYERTYÁK
  • HANG-REZGÉS
  • EMLÉKŐRZŐK
  • ÉKSZEREK
  • GYEREKEKNEK
  • KULTÚRA
  • RUHÁZAT
  • SPORT SZABADIDŐ
  • TÁSKÁK, HÁTIZSÁKOK
  • BARKÁCS
  • ELEKTRONIKA
  • KERTVARÁZS
  • KISÁLLATOKNAK
  • KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK
  • KREATÍV
  • OTTHON, HÁZTARTÁS
  • WALSER
  • BLOG
    BLOG
    • GYÓGYNÖVÉNYEK
    • JAVALLAT
    • SPIRITUALITÁS
    • E-KÖNYVTÁR
    • SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG
    • TERMÉKINFORMÁCIÓK
  • TERMÉKKATEGÓRIÁK
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.